Home > Blog > Beurs > PASAR MALAM

PASAR MALAM

Pasar Malam paranormaal beurs

PASAR MALAM SFEER

Pasar Malam

Een bezoek aan een Pasar Malam, een bijzonder gebeuren, een waar tropisch uitstapje in eigen land. Met het hele gezin gezellig Oosters vertoeven op een plekje in Nederland.

Waan je in tropische sferen tijdens een wandeling door de Aziatische mini markt, waar het licht is gedimd, geuren van heerlijke oosterse gerechten je zintuigen tot het uiterste prikkelen.

Verre intrigerende landen als o.a. Indonesië, Maleisië, Thailand, China, Hawaï, Afrika, zullen vertegenwoordigd zijn op deze  mini beurs. Leuke kraampjes met een keur aan exclusieve producten zoals o.a. houtsnijwerk, olieverf schilderijen, massage olie uit Indonesië, zijde kleding uit China, lederwaren, wierook uit India en exotische vruchten…

Mystiek is ook te vinden op op dit mini evenement, er zullen diverse paranormale helderzienden zijn.

U kunt genieten van de oosterse sferen…

Pasar Malam, een ontmoetingsplaats voor mensen van alle leeftijden en culturen, een platform waarbij Oost en West elkaar ontmoeten, een plek vol magische verrassingen, kortom een geweldige ervaring die u niet mag missen!

Wij zijn niet de grootste maar wel de gezelligste… Dit is afhankelijk van aantal standhouders en plaats van de beurs. (niet in Hoogeveen alleen voedingskraam en kleine verkoop)

Komt u ook?

Bekijk hier de eerst volgende beurs >

You may also like...